Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Restaurant

 

ONTBIJT   Van 8.00 tot 10.30 uur

Begin de dag goed met een overheerlijk ontbijt en een glaasje vers geperste jus d’orange. “Vers” is waar het ontbijt om draait bij De Pelikaan met lokale en internationale producten. Ovenvers brood, handfruit, Texelse yoghurt, diverse kaas en vleeswarens, kakelverse eitjes en overheerlijke koffiesoorten van vers gemalen bonen.  

 

LUNCH   Vanaf 12.00 uur

Zit u lekker op het terras in het zonnetje of valt het weer ineens tegen en wilt u lekker lunchen in eigen huis? In de middag serveren we diverse tosti’s, broodjes, uitsmijters en snacks. Kleine trek of zin in iets zoetigs? We serveren verschillende taarten en snacks voor bij de koffie of de borrel.

 

DINER   Vanaf 18.00 uur

Nieuw in 2019 is het 4-gangen diner. Laat u verwennen door onze chef en zijn team en geniet van al het lekkers dat De Pelikaan te bieden heeft. U kunt zelf uw menu samenstellen of kiezen voor het 4-gangen seizoensmenu. Natuurlijk houden we op uw verzoek ook rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Bij dit laatste, verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig aan ons kenbaar te maken. Reserveren voor 17:00 uur is wenselijk. 

 

BAR   Van 12.00 tot 24.00 uur

Onze gezellig huisbar De Pelipub is dagelijks geopend voor een drankje en een hapje. In het hoogseizoen (vanaf de paasdagen tot medio oktober) kunt u in de bar ook terecht voor een barhap.

 

HERENKAMER

In onze sfeervolle Herenkamer met gashaard kunt u rustig zitten. Als u bijvoorbeeld even wilt werken, telefoneren of zonder afleiding een boekje wilt lezen. Ook is deze ruimte beschikbaar voor private dining (tot 20 personen), zoals een romantisch diner-voor-twee of een familieaangelegenheid. Er zijn vele mogelijkheden, vraag ernaar bij onze receptie! 

 

ZALEN

Voor grotere gezelschappen hebben wij verschillende zalen tot onze beschikking. De grootste zaalopstelling voor diner biedt plaats aan 140 personen. Wilt u samen met ons een eigen lunch- of dinerarrangement voor uw gasten samenstellen, dan is dat altijd mogelijk. Hierin adviseren wij u graag. Kortom, heeft u iets te vieren of zoekt u een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of gezin? In onze zalen en ons restaurant is veel mogelijk. 

Heeft u uw trouwe viervoeter mee? Huisdieren zijn in de bar van harte welkom. Het restaurant en de ontbijtzaal willen wij om hygiënische redenen graag huisdiervrij houden. 

Bekijk ons op Facebook