Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Restaurant

Samen met onze koks doen wij er alles aan om uw verblijf ook op culinair gebied tot een succes te maken. U bent bij ons in De Koog aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een 3-gangen keuze menu in de gastvrije en sfeervolle ambiance van ons restaurant, grand café of in één van onze zalen. Wilt u liever uw eigen lunch of diner samenstellen, ook dat is mogelijk. Hierin adviseren wij u graag. 

Iedere ochtend kunt u genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Wanneer u hier gebruik van wenst te maken, verzoeken wij u dit een dag van tevoren door te geven. 

Kom gezellig bij ons uit eten! 's Avonds serveren wij een 3-gangen keuze menu waarbij u zelf het voor-, hoofd- én nagerecht kiest. Natuurlijk houden we op uw verzoek ook rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Hier kunt u alvast onze menukaart bekijken: volledige menukaart.

Onze sfeervolle 'Herenkamer' is ook beschikbaar voor Private Dining, zoals een romantisch Diner-voor-Twee of familie- of vrienden-diner. Er zijn veel mogelijkheden, vraag er naar bij onze receptie! 

Heeft u iets bijzonders te vieren of zoekt u een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of gezin? In ons restaurant is veel mogelijk. 

Huisdieren zijn in het restaurant en in de ontbijtzaal helaas niet toegestaan. 

Reserveren
 • iStock_000004482809Large.jpg

  3-daags Winterarrangement

  vanaf € 89,- p.p.
  klik hier
 • 530.701 Fietsarrangement.jpg

  Pasen, Hemelvaart en Pinksteren arrangement

  vanaf € 209,- p.p.
  Klik hier
 • Hotel de Pelikaan_Appartementen-7.jpg

  weekverblijf appartementen

  15% korting op weekverblijf*
  Klik hier
Bekijk ons op Facebook