Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Hotel De Pelikaan Texel

Al onze gasten kunnen gebruik maken van allerlei faciliteiten zoals sauna, zonnebank en fietsverhuur. Daarnaast kunt u overal in ons hotel en de appartementen gebruik maken van gratis Wifi. 

Wilt u gezellig borrelen of in een ontspannen sfeer napraten, loop dan eens binnen bij onze Peli Pub, het grand café of de sfeervolle herenkamer (met een openhaard en flatscreen televisie). Tot slot serveren wij in ons à la carte restaurant dagelijks de heerlijkste (seizoensgebonden) gerechten. 

Peli Pub
In onze gezellige hotelbar in 'bruin café' stijl kunt u genieten van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren en frisdranken. En zoals past in een 'bruin café' kunt u hier ook een gezelschapsspelletje doen. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van een hapje en een drankje, lunch of avondmaaltijd.

Herenkamer
Onze sfeervolle 'Herenkamer' is voor verschillende doeleinden geschikt: hier kunt u ontspannen tv kijken op een flatscreen televisie of bij het knapperend haardvuur genieten van een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of een uitgebreide High Tea. Maar u kunt de Herenkamer ook reserveren voor Private Dining, bijvoorbeeld voor een romantisch Diner-voor-Twee of familie- of vrienden-diner. Er zijn veel mogelijkheden, vraag er naar bij onze receptie! 

Sauna & zonnebank
Wilt u eens heerlijk ontspannen, reserveer dan onze sauna en maak na afloop gebruik van onze zonnebank. 

Draadloos internet
Bij Hotel De Pelikaan Texel heeft u 24 uur per dag gratis toegang tot internet. Snel, veilig, efficiënt en draadloos. 

Fietsverhuur
Bij De Pelikaan Texel kunt u al voor € 10,00 per dag een fiets huren met 7 versnellingen zodat u het mooie eiland Texel kunt gaan verkennen. Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet die allemaal een bijzonder stukje Texel laten zien. De routes lopen bijvoorbeeld door de dennenbossen, over de Waal- en Burgerdijk, langs de waddendijk, door het natuurgebied De Slufter en door oude dorpjes als Oosterend en Oudeschild. Deze fietsroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Kamers
Bekijk onze 'standaard kamers'
Bekijk onze 'comfort kamers'
Bekijk onze 'kamer deluxe'
> Bekijk onze 'hotelkamer suite'

Voorwaarden
Op al onze leveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Bekijk ons op Facebook