Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Hotel De Pelikaan Texel

Al onze gasten kunnen gebruik maken van allerlei faciliteiten zoals sauna, zonnebank en fietsverhuur. Daarnaast kunt u overal in ons hotel en de appartementen gebruik maken van gratis Wi-Fi. 

Wilt u gezellig borrelen of in een ontspannen sfeer napraten, loop dan eens binnen bij onze Peli Pub, het grand café of de sfeervolle herenkamer (met een openhaard en flatscreen televisie). Tot slot serveren wij in ons à la carte restaurant dagelijks de heerlijkste (seizoensgebonden) gerechten. 

Peli Pub
In onze gezellige, oud-bruine hotelbar kunt u genieten van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren en frisdranken. En zoals past in een 'bruin café' kunt u hier ook darten, poolbiljarten of een gezelschapsspelletje doen. 

Herenkamer
Onze sfeervolle 'Herenkamer' is voor verschillende doeleinden geschikt: hier kunt u ontspannen tv kijken op een flatscreen televisie of bij het knapperend haardvuur genieten van een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of een uitgebreide High Tea. Maar u kunt de Herenkamer ook reserveren voor Private Dining, bijvoorbeeld voor een romantisch Diner-voor-Twee of familie- of vrienden-diner. Er zijn veel mogelijkheden, vraag er naar bij onze receptie! 

Sauna & zonnebank
Wilt u eens heerlijk ontspannen, reserveer dan onze sauna en maak na afloop gebruik van onze zonnebank. 

Draadloos internet
Bij Hotel De Pelikaan Texel heeft u 24 uur per dag gratis toegang tot internet. Snel, veilig, efficiënt en draadloos. 

Fietsverhuur
Bij De Pelikaan Texel kunt u al voor € 10,00 per dag een fiets huren met 7 versnellingen zodat u het mooie eiland Texel kunt gaan verkennen. Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet die allemaal een bijzonder stukje Texel laten zien. De routes lopen bijvoorbeeld door de dennenbossen, over de Waal- en Burgerdijk, langs de waddendijk, door het natuurgebied De Slufter en door oude dorpjes als Oosterend en Oudeschild. Deze fietsroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Kamers
Bekijk onze 'standaard kamers'
Bekijk onze 'comfort kamers'
Bekijk onze 'kamer deluxe'
> Bekijk onze 'hotelkamer suite'

Reserveren
 • lammetje voorjaar.jpg

  VOORJAARSACTIE APPARTEMENTEN

  € 50,- korting op uw midweek verblijf + welkomstdrankje
  Appartementen
 • 530.701 Fietsarrangement.jpg

  Fietsarrangement

  10% korting bij aankomst op zondag en maandag
  Klik hier
 • 530.701 Fietsarrangement.jpg

  Pasen, Hemelvaart en Pinksteren arrangement

  vanaf € 209,- p.p.
  Klik hier
Bekijk ons op Facebook