Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

De Pelikaan - Informatie

Bij de Pelikaan voorzien wij u graag van informatie. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste aanbiedingen van de Pelikaan op Texel? Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Daarnaast kunt u 'vrienden van de Pelikaan' worden en vertellen we graag over de historie van ons hotel. Kom ook alvast meer te weten over Texel en wat er allemaal te doen is! 

Peliflash nieuwsbrief

Wij brengen regelmatig een zogeheten Peliflash uit. Dit is een online magazine met Texel tips, aanbiedingen en leuke weetjes. Word lid van de Peliflash nieuwsbrief online.

Vrienden van de Pelikaan

Speciaal voor onze vaste gasten hebben wij een leuk lidmaatschap dat talloze voordelen biedt. Vriend worden kan al bij uw derde verblijf in één van onze accommodaties. 

Historie

Meer weten over de historie van de Pelikaan? De oorsprong van ons bedrijf ligt al in 1934. Benieuwd welke veranderingen we sindsdien hebben doorgemaakt? Kijk op onze historie pagina.

Over Texel

U kunt nooit genoeg weten over Texel. Interessante, algemene informatie en leuke tips voor uitstapjes en activiteiten vindt u op onze Texel pagina. 

Bekijk ons op Facebook