Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Maatregelen Hotel De Pelikaan Texel

Geachte gast,

Bij Hotel De Pelikaan Texel nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het treffen van maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen/beperken. Wij zijn geopend en bekijken van dag tot dag wat wij als bedrijf kunnen en moeten doen en houden alles rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij staat de gezondheid van u, onze gast en onze medewerkers voorop. Wij volgen uitsluitend de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Noord Holland Noord.    

Zo zijn er een aantal hoofdmaatregelen die wij in acht nemen om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen.

 • Wij verzoeken u vriendelijk om de aangeven richtlijnen bij de onze receptie in acht te nemen.
 • Bij aankomst zullen wij u iets meer aan persoonlijke gegevens vragen.
 • Door het gehele hotel zijn er diverse extra hygiëne maatregelen getroffen.
 • Helaas is ons restaurant gesloten door de nieuwe maatregelen.
 • Om u tijdens uw verblijf niets te kort te laten komen, is het mogeliji om ontbijt, diner en extra consumpties af te halen. 

Tevens willen wij u vragen om onderstaande in acht te nemen;

 • Wees lief… respecteer de regelgeving, uw medemens en onze medewerkers.
 • Was regelmatig uw handen met water en zeep. Hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog en maakt u alstublieft gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen). Vermijd tevens het schudden van handen.
 • Gebruik zo veel mogelijk de sanitaire voorzieningen op uw hotelkamer.
 • Mocht u echter ziekteverschijnselen krijgen, zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan verzoeken wij u om een inschatting te maken voor uzelf en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk uw sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis of neem de beslissing om eerder naar huis te reizen. Onze receptie kan desgewenst uw tempratuur opmeten.
 • Klik hier voor de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.
 • Klik hier voor de relevante informatie en actuele informatie over een veilig en verantwoord verblijf op het eiland.

FLEXIBELE ANNULERINGSVOORWAARDEN
Twijfelt u over het boeken van uw vakantie bij De Pelikaan Texel? Er zijn op dit moment zowel voor het hotel als de appartementen extra flexibele annuleringsvoorwaarden van kracht. 

Hotel
Tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren en mogelijkheid tot kosteloos verplaatsen tot 1/2 jaar na reserveringsdatum. Voor de feestdagen is er tot 7 dagen voor aankomst de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. Voor annuleringen binnen 7 dagen voor aankomst gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Appartementen
Tot 1 maand voor aankomst kosteloos annuleren en tot 14 dagen voor aankomst kosteloos verplaatsen tot 1/2 jaar na reserveringsdatum.

Wij realiseren ons dat de huidige situatie veel van u vraagt. Hopende op uw begrip zullen wij er alles aan doen om u met onze service en gastvrijheid een fijn verblijf te mogen bezorgen.      

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Hotel De Pelikaan Texel

15 december 2020

Bekijk ons op Facebook