Gasten geven ons een

8,2 Bekijk beoordelingen

NederlandsDeutschEnglish
Free Wifi

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
E-mail *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Reisgezelschap
Aankomst
Vertrek

Alle beoordelingen (48)

Beoordelingen 8.5 10 48 48
Beoordelingen
Benz, Jürgen
109.0
Met partner
 
17 Apr. 2017
/
23 Apr. 2017
Die Zimmer haben eine überholte Ausstattung, allerdings sehr sauber.
Das Bad ist den heutigen Ansprüchen angepasst.

Das Frühstück war ganz hervorragend.
Das Personal sehr nett und hilfsbereit. Zum Abschluss kann man festhalten, dass das Hotel absolut weiter zu empfehlen ist. Wir werden wieder kommen.
Beoordelingen
S. Bronkhorst
108.0
Met oudere kinderen
 
16 Apr. 2017
/
17 Apr. 2017
Kamer is netjes, ruim en schoon, prima dus... Prijzen zijn eveneens goed...
Beoordelingen
Steven en Wil
109.0
Met partner
 
17 Feb. 2017
/
19 Feb. 2017
Kamer voldoende ingericht, vriendelijk personeel. Goede faciliteiten, waarbij moet opgemerkt dat het ontbijtbuffet wel bijzonder goed verzorgd is met volop keus. Goede keuken. Alles is bespreekbaar te maken.
Beoordelingen
Braspenning
109.0
Met partner
 
08 Feb. 2017
/
11 Feb. 2017
Zie vorige beoordeling .....
Beoordelingen
Braspenning
109.0
Met partner
 
08 Feb. 2017
/
11 Feb. 2017
Boven verwachting gezien de aanbiedingsprijs .
Kamers wel gedateerd , maar heel schoon , ook in de verborgen hoekjes !
Ontbijt en diner in prima verhouding tot de prijs , netjes geserveerd door vriendelijk personeel.
Vlak bij zee ,duinen en De Koog ,alles op ong. 15 min. lopen.
Kortom , een aanrader !
Beoordelingen
Fam J Bruin.
1010.0
Familie
 
04 Feb. 2017
Beste mensen, graag willen wij via deze weg jullie bedanken voor het geweldige buffet, verzorgd op 4-2-2017 op sluftervallei in de Cocksdorp. lovende reacties van onze hele fam Bruin. groeten en tot ziens van Fam J Bruin. uit Julianadorp.
Beoordelingen
Frans Bovenschen
107.0
Met vrienden
 
30 Dec. 2016
/
02 Jan. 2017
Genoten van het oudejaarsarrangement 2016/2017. Woonkamer 2-slp.apt was prima. Badkamer is echt gedateerd. Tevens is de 2e slp.kamer te klein met de kleine bedden voor volwassenen. Kwaliteit van het warm-en koud buffet op oudejaarsavond was wederom van goede kwaliteit. Alleen was e.e.a. minder gestructeerd dan eerdere jaren. Het hoofdbuffert was tegelijk met voorbuffet opgesteld en niet afgedekt dus deels onvoldoende waren. Tevens begonnen meerdere gasten door deze opstelling al meteen met het hoofdbuffet. In het verleden werd elk buffet afzonderlijk aangekondigd .
Beoordelingen
Connie Timmer
108.0
Met vrienden
 
29 Dec. 2016
/
01 Jan. 2016
We hadden met vrienden een oudjaarsarrangement geboekt. Complimenten voor het goede managementschap. Heel vriendelijk personeel. Prima ontbijt en diners. Heel fijn dat er meegedacht werd bij een allergie. De standaardkamer zou met een beter bed en een gemoderniseerde badkamer prima zijn geweest. Nu was het een beetje behelpen in de badkamer. Er is geen afzetmogelijkheid voor een toilettafel. Het bed was erg zacht, evenals de hoofdkussens.
Beoordelingen
Sandra 'du Gardon'
109.0
Met vrienden
 
05 Dec. 2016
/
08 Dec. 2016
Geweldig om als winnaar van een Facebookactie richting De Pelikaan te reizen. Een winterarrangement gewonnen. Als plus werd de standaardkamer geupgrade naar een comfortkamer. De dagelijks wisselende 3 gangen-menu's waren voortreffelijk en goed betaalbaar. Vis vers ingevaren met de TX 44(?). Ontbijt, verzegeld van versgemalen bonenkoffie waren goede start van de dag. Reden dat wij om dit alles nog een dagje hebben bijgeboekt, incl. bijbehorende geneugten. De jonge stagiaire Mikki, samen met haar lieve collega Carla waren voor ons in de persoonlijke sfeer de kers op de taart. Als wij terugkomen zit de stage er al op. Vanuit Nieuwegein daarom een hartelijke groet! En... tot ziens!
Beoordelingen
marit
1010.0
Met jonge kinderen
 
27 Nov. 2016
/
29 Nov. 2016
wij hebben zeer genoten,
super vriendelijk personeel.
en zijn ook uitstekend geholpen
Beoordelingen
Jitske de Vries
108.0
Met vrienden
 
17 Oct. 2016
/
20 Oct. 2016
Samen met mijn vriendin Nelie Mulder van 17 tot 20 okt 2016 in hotel de Pelikaan geweest. We hebben het prima naar de zin gehad. Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Zeer gastvrij. We hebben echt genoten en komen zeker terug.
Beoordelingen
Wim van der Jagt
1010.0
Met partner
 
05 Sep. 2016
/
09 Sep. 2016
Van 5 t/m9 September waren mijn vrouw en ik te gast in hotel de Pelikaan, wat hebben wij genoten van de mooie kamer , het lekkere eten maar vooral ook van het vriendelijke personeel, de gastvrijheid staat daar hoog in het vaandel. Ik kan het iedereen aanbevelen.....tophotel !!
Beoordelingen
Margaret en Arnold Ouwehand
108.0
Met oudere kinderen
 
21 Dec. 2015
/
23 Dec. 2015
Zeer sfeervol hotel, diner en ontbijt fantastisch. Kamer ruim zeer schoon. Personeel super vriendelijk. Echt genieten en een aanrader voor iedereen.
Beoordelingen
Frits Luitjes
108.0
Met oudere kinderen
 
17 Nov. 2015
/
21 Nov. 2015
Fietsarrangement geboekt, (stormachtige wind)ook goed te doen zonder fiets. lekkere ontbijten en diners en schone kamer.
Beoordelingen
Sjef
108.0
Met vrienden
 
02 Oct. 2015
/
04 Oct. 2015
Bedankt voor de gastvrijheid en het leuke arrangement. Prima kamers en een zeer goede bediening/assistentie. Tot een volgende keer!
Beoordelingen
J vd Fijnaart
1010.0
Met partner
 
18 Jul. 2015
/
25 Jul. 2015
Fantastische week gehad.
Op naar december
Beoordelingen
Jan en Wilma Driessen
1010.0
Met partner
 
10 Feb. 2015
/
13 Feb. 2015
We kunnen alleen maar positief zijn. Wat een heerlijke midweek hebben wij gehad. En wat een leuk personeel, zij doen met plezier hun werk. Dit hotel is een echte aanrader. We komen hier beslist terug.
Beoordelingen
Schrijver
108.0
29 Jan. 2015
/
31 Jan. 2015
Leuk hotel, vriendelijke mensen. In deze tijd heerlijk rustig, maar we voelde ons evengoed erg op ons gemak. Graag tot ziens
Beoordelingen
Tineke en Rob
106.0
Met partner
 
24 Jan. 2015
/
26 Jan. 2015
Lovende woorden zijn op zijn plaats. Het verblijf is prachtig en comfortabel. Het eten is heerlijk en wij zijn vriendelijk en behulpzaam behandeld.
Beoordelingen
Paulien
106.0
Familie
 
22 Jan. 2015
/
25 Jan. 2015
Een heerlijk verblijf gehad met mijn ouders en broer. Complimenten, dank je wel voor de sprekende gastvrijheid.
Beoordelingen
gilson en josefa
108.0
Met partner
 
02 Jan. 2015
/
04 Jan. 2015
Een leuke, nette hotel. ook het personeel was leuk en top!! zeker voor herhaling vatbaar
Beoordelingen
Richard
108.0
Met partner
 
12 Dec. 2014
/
14 Dec. 2014
Al meerdere malen van de uitstekende gastvrijheid gebruik mogen maken. Iedere keer weer een plezier hier tot rust te mogen komen. Prima keuken. Ontbijt beetje karig maar prima vers
Beoordelingen
Ans en Wout van Zoeren
108.0
Met partner
 
15 Sep. 2014
/
19 Sep. 2014
Een heerlijke midweek doorgebracht op Texel. Niet in de laatste plaats door de uitstekende verzorging door het personeel van de Pelikaan en het het fantastische septemberzomerweer. Om terug te komen.
Beoordelingen
Harry en annelies Etienne
1010.0
Met partner
 
15 Sep. 2014
/
19 Sep. 2014
Vijf heerlijke dagen gehad een fietsarrangement, prachtige dagen heerlijk eten , goed ontbijt en een heerlijk drie gangen diner bedankt jullie waren fantastisch
Beoordelingen
Frans en Toos
1010.0
Met partner
 
25 Aug. 2014
/
29 Aug. 2014
Fantastische week hier doorgebracht. Alles keurig verzorgd en meer dan naar wens. Op en top gastvrijheid.Heel fijn en vriendelijk personeel Was zeker niet de laatste keer.
Beoordelingen
Schreuder
1010.0
Met jonge kinderen
 
17 Aug. 2014
/
18 Aug. 2014
Wij vonden de service hartverwarmend. Helaas waren wij op de camping weg geregend. Het hotel heeft ons bij de camping opgehaald en bij aankomst bleken wij ook nog eens een upgrading naar een grotere kamer gekregen te hebben. Waar kom je dit soort gast vrijheid nog tegen. Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken.
Beoordelingen
erik ferrari
1010.0
Met jonge kinderen
 
13 Aug. 2014
/
17 Aug. 2014
Wat een heerlijk hotel! Hele mooie comfortkamer geboekt, in prijs/kwaliteit is deze kamer en eigenlijk het hele hotel echt uitstekend. Al bij de aankomst waan je je een prijsklasse (misschien wel 2) hoger. Lekkere en mooie badkamer met bad en douche. Gratis snelle wifi, waarop de kids moeiteloos de you-tube filmpjes keken.
Complimenten ook voor de klantvriendelijkheid van het personeel.
I'll be back!
Beoordelingen
Patrick en Melissa
108.0
Met partner
 
01 Aug. 2014
/
03 Aug. 2014
Geweldig hotel! super aardige medewerkers. We komen zeker nog een terug
Beoordelingen
Koeters
1010.0
Met vrienden
 
22 Jul. 2014
/
27 Jul. 2014
Wij hebben 5 dagen verbleven in een hotelkamer standaard. De kamer is prima voor een verblijf van 5 nachten. De vriendelijke receptionist heeft ons ook de de hotelkamers comfort laten zien. Dit zijn zeer ruime kamers die wij wellicht een volgende keer zullen gaan boeken. Het diner is aan te raden. Bedankt en misschien tot een volgende keer.
Beoordelingen
Fam Kruis
1010.0
Met partner
 
21 Jul. 2014
/
27 Jul. 2014
Het was echt top. Mooie kamers (comfort) lekker eten, complimenten. Zeker een aanrader
Beoordelingen
Houten
108.0
Met vrienden
 
18 Jul. 2014
/
21 Jul. 2014
Fantastisch lang weekend hier doorgebracht. Alles keurig verzorgd en meer dan naar wens. Op en top gastvrijheid. Was zeker niet de laatste keer.

Janet Houten en Saskia Zeist
Beoordelingen
Buhl
108.0
Met partner
 
07 Jul. 2014
/
10 Jul. 2014
De gastvrijheid was weer top. Personeel weer uiterst vriendelijk. Wij komen weer terug.

Fred Buhl en Guusta Visser
Beoordelingen
Willems
1010.0
Familie
 
07 Jul. 2014
/
10 Jul. 2014
Afgelopen week ons 25 jarig huwelijk gevierd. Via deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Ook namens de verdere familie
Beoordelingen
Fred Buhl/Guusta Visser
106.0
Met oudere kinderen
 
07 Jul. 2014
De gastvrijheid was weer top.
Personeel weer uiterst vriendelijk.
Wij komen weer terug.
Beoordelingen
Meijer
1010.0
Met oudere kinderen
 
07 Jul. 2014
/
07 Sep. 2014
We hebben ontzettend genoten, wat een vriendelijk personeel, en uitstekende service!
Beoordelingen
Mw.Mulder/Blaauboer
108.0
Met oudere kinderen
 
07 Jul. 2014
/
08 Jul. 2014
Het was herelijk goed verzorgd, tot kijk!
Beoordelingen
Janssen
108.0
Met partner
 
02 Jun. 2014
/
05 Jun. 2014
Fijn hotel, mooie ruime kamers en zeer gastvrij. Tot ziens in oktober. Familie Janssen
Beoordelingen
De Groot
1010.0
Met partner
 
09 May. 2014
/
11 May. 2014
Dit was onze eerste keer in De Pelikaan. Het is enorm goed bevallen. Bedankt voor de gastvrijheid. Heerlijk gegeten. In oktober komen wij terug.
Beoordelingen
Fam. De Graef
108.0
Met jonge kinderen
 
05 May. 2014
/
08 May. 2014
Zeer compleet en mooi hotel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We komen graag weer terug
Beoordelingen
Annelies Etienne
1010.0
Met oudere kinderen
 
25 Apr. 2014
/
27 Apr. 2014
Wij zijn nu drie keer in het Hotel geweest en we geven hier onze mening ook naar aanleiding van andere commentaren wij hebben zowel samen als met onze kinderen een heerlijke tijd in het hotel gehad we hebben kamers en appartement gehad geweldig , een heerlijk ontbijt veel keus en een zeer lekker drie gangen menu, mijn mening in een woord SUPER !!!!!!
Beoordelingen
Anita en Hans
108.0
Met oudere kinderen
 
05 Feb. 2014
/
05 Jun. 2014
Super mooi en relaxed hotel, fijn ontbijt en sfeer.
Beoordelingen
Annerose en Edith
108.0
Met oudere kinderen
 
11 Dec. 2013
/
14 Dec. 2013
Wat een heerlijk hotel op het mooie,gastvrije Texel!We hebben het naar de zin gehad, en het was goed vertoeven.En wie weet wordt dit een jaarlijkse traditie.Dank voor de goede zorgen de afgelopen dagen.
Beoordelingen
Joke (Belgie)
106.0
Met oudere kinderen
 
25 Jul. 2013
/
29 Jul. 2013
Texel is voor ons een beetje "thuiskomen".Voor de vijfde keer weer genieten van de rust en het fijne hotel.
Beoordelingen
Kriek en Crew
1010.0
Met oudere kinderen
 
12 Jun. 2013
/
15 Jun. 2013
Bedankt voor de fijne tijd namens iedereen.
Beoordelingen
J vd Fijnaart
1010.0
Met oudere kinderen
Hallo daar zijn we weer heerlijk kerstarrangement gehad niets op aan te merken 1e kerstdag heerlijk diner gehad met live muziek werd na het diner nog even gedanst als je daar zin in had en we hadden er zin in dit is voor herhaling vatbaar 2e en 3e kerstdag was ook heel gezellig. Wij hebben weer genoten.
Een dikke pluim voor het Pelikaan Team
Beoordelingen
Dick en Arianne Simons
106.0
Met oudere kinderen
Het is hier geweldig!Goed/netjes
Beoordelingen
Eduard de Haan/John Hagen
106.0
Met oudere kinderen
Dank voor jullie gastvrijheid.
We voelden ons zeer welkom in otel de Pelikaan.
We zijn helemaal tot rust gekomen hier op Texel!We hebben enorm genoten en zullen deze vakantie blikven herinneren, wie weet komen we nog eens terug.We zullen het zeker missen als we thuis zijn.Nogmaals bedankt voor alle zorg en betrokkenheid!
Beoordelingen
J v d Fijnaart met partner
108.0
Met oudere kinderen
Alweer voor de derde keer kerst geviert in de Pelikaan het was weer fantastisch heel gezellig en heerlijk ook de verzorging van het personeel was uitstekend.Wij komen zeker weer terug met kerst 2015 .Maar eerst nog de zomer dan zijn we er ook.
Online boeken
Aankomst:
Vertrek:
  • lammetje voorjaar.jpg

    4-daags Voorjaarsarrangement

    vanaf € 149,- p.p.
    Klik hier
  • teaser-waddenarrangement.jpg

    3-daags Pelikaanarrangement

    vanaf € 119,- p.p.
    Klik hier
  • fietsen.jpg

    5-daags Fietsarrangement

    vanaf € 219,- p.p.
    Klik hier
Bekijk ons op FacebookBekijk ons op TwitterBekijk ons op Google+